Dekanlığımız Tarafından Akreditasyon Başvuru Sürecindeki Dört Lisans Programı için Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
25 Mayıs 2023 | 19:31

Dekanlığımız tarafından 2023-2024 dönemi akreditasyon başvuru sürecindeki dört lisans programımız için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR ve Fakültemizin Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR ve koordinatör yardımcısı Arş. Gör. Dr. Aysun ÖZTÜRK yönetiminde ilgili programların ana bilim dalları başkanlarının ve temsilcilerinin katılım sağladığı toplantı 24.05.2023 tarihinde Dekanlık Toplantı Salonunda yapıldı.
Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR’ın açış konuşmalarıyla başlayan toplantıda Fakültemizin Akreditasyon Komisyonu ve 2023-2024 dönemi akreditasyon başvuru sürecindeki Biyoloji Eğitimi, Fen Bilgisi Eğitimi, Özel Eğitim ve Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalları Başkanları ve temsilcileri daha önce akredite olan programlarımızın EPDAD Değerlendirme raporlarında yer alan iyileştirmeye açık yönleri değerlendirdi. Öz değerlendirme raporlarının yazımında dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Toplantıya ana bilim dalı başkanımız Prof. Dr. Fatma AÇIK ve ana bilim dalımız öğretim elemanı Arş. Gör. Kürşat KAYA katıldı.

-1 -1
background image